Casas Sitori

uw vakantie adres in Spanje

 

Welkom bij

Casas Sitori

 
 
 
Gratis Wifi
Volledig ingericht
Canal Digital
Privé parking
Taxi transfer
 

Casas Sitori uw vakantie adres aan zee

Geniet mee van het typische Spaanse leven. Niets moet alles mag......
Op slechts 50 meter van het strand, geniet je van de Spaanse zon en gastvrijheid.
Of je nu de dag wilt beginnen met een frisse ochtend duik, een mooie wandeling of juist lekker lui ontbijten op je eigen zonneterras.
Alles kan...jij bepaalt.

Vakantieparadijs

  • Mooie rustige stranden, kleine baaitjes.
  • Samen met de Spanjaarden flaneren op de boulevard.
  • Eten & drinken van lokale specialiteiten van eenvoudige tapas tot culinaire restaurants.
  • Komt tot rust op je paddle surf of juist actief genieten van kitesurfen of fietsen.

Leuke vakantie impressies

Hallo Peter en Andrea,
Zo onze vakantie zit er op vrijdag morgen gaan wij weer op huis aan. We hebben heel veel genoten van het mooie onderkomen het kon niet beter in een woord geweldig .
We zijn benieuwd naar jullie nieuwbouw plannen hoe het er uit komt te zien.
 

2016 - Groetjes van Gerrit en Vera



Afgelopen week verbleven wij in een van de appartementen van Casas Sitori. Bij aankomst was het appartement netjes schoon en compleet met handdoeken, bedlinnen, kussens voor de stoelen enz. De auto kon op het afgesloten terrein geparkeerd worden en de appartementen liggen op 5 minuten lopen van meerdere supermarkten. Sant Carles is een rustige plaats met veel restaurants en barretjes om te ontdekken. Ontbijten konden we heerlijk in de zon op ons balkon en als we de straat overstaken waren we op het strand.

2016 - Bram en Kelsey

 

Het was weer heerlijk om 5 weken in Casas Sitori te verblijven, Sant Carles is geweldig, tot volgend jaar !

2016 - Marijke

 

Ik moet mijn ogen een beetje dichtknijpen tegen de felle Spaanse zon. Maar dan zie ik het heel duidelijk: een schitterende zee op nog geen 50 meter afstand strekt zich voor mij uit. Fijn wit zand, keurig aangeharkt strand en de vogeltjes fluiten op de achtergrond. Zo begint mijn dag in Casas Sitori. Ik ruik de bloesem van de sinaasappelbomen. Mmm heerlijk!

2016 - Yvonne

 

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in het appartement 1 van Casas Sitori. Appartement was prima verzorgd, heerlijk strand en zee voor de deur. Leuk gezellig dorp met hele vriendelijke mensen, hier beleef je het echte Spanje. Zeker voor herhaling vatbaar, ik zou zo weer terug willen.

2015 - Marjon

 

Peter en Andrea hadden mij al verteld over de rust en vrijheid. Zalig. Zij wonen zelf (nog) niet in Spanje. Gelukkig woont hun goede vriend José vlak bij Casas Sitori. Deze vriendelijke man, spreekt een beetje Nederlands. Hij zorgt voor het welkom en de sleutel afgifte. ‘Mijn vakantie huisje” was lekker ruim. Met een boek in de hand heerlijk liggen lezen in tuin onder de palmen. Genieten, tot volgend jaar!

2015 - Lena & Patrick